Uluslararası Savunma ve Havacılık Fuarı Olan IDEF’23 Fuarı’na DMY SAVUNMA olarak katıldık.

DMY Şirketler Grubu içerisinde savunma ve havacılık sanayisine çalışan şirketlerimizden oluşan DMY SAVUNMA yapılanmasıyla 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’na (IDEF’23) katılım sağladık. Yapılanma bünyesinde bulunan Assan Elektronik, EMS Elektronik, Microina, Satelcom ve Tescom şirketlerimiz imkan ve kabiliyetlerini fuar kapsamında sergileme imkanı buldular.

Fuar boyunca sergilenen ürünler ve teknolojiler büyük ilgi çekerken, standımızı Savunma Sanayii Başkanı Sn. Prof.Dr. Haluk GÖRGÜN, MKE Genel Müdürü Sn. İlhami KELEŞ başta olmak üzere ülkemizin önde gelen savunma sanayi yetkilileri ve yurt dışı katılımcılar da ziyaret ettiler.

DMY Şirketler Grubundan savunma sanayinden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ali Rıza Kılıç, şunları söyledi: “DMY SAVUNMA olarak, IDEF’23 Fuarı’na katılımımızı büyük bir heyecanla gerçekleştirdik. Uluslararası ve ulusal alanda büyük ilgi gören ve tarihinde katılımcı rekorları kıran bu fuarda, savunma ve havacılık sektörüne yönelik vizyonumuzu, yenilikçi yaklaşımlarımızı sergileme fırsatını bulduk. Assan Elektronik, EMS Elektronik, Microina, Satelcom ve Tescom gibi kendi alanlarında uzmanlıkları bulunan güçlü ortaklarımızla bir araya gelerek, sektördeki birleşik gücümüzü de ortaya koyduk. Türkiye’nin savunma sanayisine katkıda bulunmak, ulusal ve uluslararası işbirliği fırsatlarını keşfetmek ve yeteneklerimizi aktarabilmek için buradayız. IDEF’23 Fuarı’nda standımızı ziyaret eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Gücümüzün merkezine elektronik üretimi almaya devam ederek, tasarım ve üretim alanlarında gelecekteki projelerimizle daha da büyümeye devam edeceğiz.”

DMY SAVUNMA’nın IDEF’23 Fuarı’ndaki göze çarpan katkıları şunları içeriyor:

Yenilikçi Teknolojiler: Uydu ve Haberleşme teknolojileri, RF ve Mikrodalga Teknolojileri ile Güç Elektroniği Teknolojilerinde önde çıkan tasarım ve üretimleri şirketlerimize ait olan ürünler sergilenmiştir.

Birleşik Güç:  DMY SAVUNMA yapılanmasını oluşturan şirketlerimizin farklı alanlardaki uzmanlıklarını biraraya getirerek, tasarımdan üretime, tedarikten proje yönetimine kadar tüm süreçleri birarada sunarak “Uçtan Uca Ürün Gerçekleştirme” konusundaki imkan ve kabiliyetlerimiz anlatılmıştır.

İşbirliği Fırsatları: Savunma ve havacılık alanında ülkemizin önde gelen ana yüklenicileriyle olan mevcut çalışmalarımızı daha da ileriye götürebilmenin yanı sıra, ulusal ve uluslararası potansiyel firmalarla da işbirliği fırsatları yakalanmıştır.

Ülke Ekonomisine Katkı: Savunma ve havacılık sanayinin ülkemiz için stratejik ve ekonomik öneminin farkında olarak, DMY SAVUNMA firmaları olarak sunduğumuz katkıların artırılmasına yönelik vizyonumuz paydaşlarımıza aktarılmıştır.

DMY Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Davut Yurttaş: “DMY SAVUNMA, DMY Şirketler Grubumuzun geleceğinde önemli bir yer tutuyor. Savunma ve havacılık sanayisi, ülkelerin güvenliği için kritik bir rol oynamaktadır ve biz, DMY SAVUNMA olarak bu alanda güçlü bir yer edinmeye kararlıyız. Assan Elektronik, EMS Elektronik, Microina, Satelcom ve Tescom gibi önde gelen firmaların bir araya gelmesiyle oluşturduğumuz DMY SAVUNMA, sektördeki birleşik gücümüzü göstermektedir. Bu, Türkiye’nin savunma sanayisi alanında büyümesine ve ulusal güvenliğine katkı sağlamak için önemli bir adımdır. DMY SAVUNMA’nın gelecekteki projeleri ve büyüme planları hakkında heyecanlıyız ve bu alandaki yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

DMY Savunma, IDEF’23 Fuarı’nda sergilediği ürünler ve teknolojilerle, Türkiye’nin savunma sanayisi alanındaki büyümesine katkı sağlamaya devam ediyor. DMY Savunma’nın gelecekteki projeleri ve katkıları hakkında daha fazla bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.