Na-De, ATECH 2023 Fuarı’na Katılıyor

Na-De,  ATECH Uluslararası Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na katılıyor.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan ATECH Fuarı, sektördeki üretici, dağıtıcı ve kullanıcıları bir araya getiriyor. Aynı zamanda kamu kurumları ile özel sektörü buluşturarak Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olma yolunda ilerliyor.

Bir DMY EOA markası olan Na-De bu fuara yangın algılama, interkom, aydınlatma, sensör, acil yönlendirme tabelaları ve akü grupları ile katılacaktır.

Artan nüfus, kentsel dönüşüm ve teknolojinin hızla gelişmesi, inşaat sektöründe yeni yapıların ve binaların ihtiyaçlarını şekillendirmiştir. Bu bağlamda, akıllı bina çözümleri, binaların daha güvenli, enerji verimli ve kullanıcı dostu hale getirilmesine yönelik büyük bir talep yaratmıştır.

Yerli üretici olan Na-De’nin yangın algılama, aydınlatma, sensör ve interkom ürünleri, bu büyüyen ihtiyaca cevap vermektedir. Akıllı binalar, güvenliğin yanı sıra enerji verimliliği ve konforun artırılması gibi bir dizi avantaj sunarlar. Artan nüfus ve kentsel dönüşüm, bu avantajlara olan ihtiyacı daha da büyütmektedir. Na-De, Türkiye’ye yayılmış satış ve teknik destek ağına ek olarak geniş stokları ile hizmetinizdedir.

Yangın Algılama
Binalarda can güvenliğine yönelik en büyük tehdit yangındır. Na-De’nin konvansiyonel ve adreslenebilir yangın algılama sistemleri Türkiye’de pek çok tesiste kullanılmakta ve görevini başarıyla sürdürmektedir.

LED Aydınlatma
Şık, konforlu ve güvenli binaların temelinde aydınlama yatar. LED aydınlatma çözümlerimiz ile sizin için yolunuzu aydınlatıyoruz.

Sensörler
Bina otomasyonu kolaylaştıran ve enerji verimliliğini arttıran akıllı sensörlerimiz ile kısıtlı kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanabilmek için işinizi kolaylaştırıyoruz.

İnterkom
Bina içi haberleşmenin temelini oluşturan interkom ürünlerimiz, küçük apartmanlardan büyük toplu konut projelerine kadar geniş bir yelpazede ister konvensiyonel ister IP tabanlı olsun tüm haberleşme ihtiyaçlarınıza cevap verebiliyor.

Acil Yönlendirme Tabelaları
Olası bir tehlikede binayı en hızlı şekilde tahliye etmek çok önemlidir. İşte bu yüzden acil yönlendirme tabelalarımız ile sizi hızlıca güvenli bölgelere yönlendirebiliyoruz.

Akü Grubu
Elektrik kesintisinde bina sistemlerinin eksiksiz bir şekilde çalışmasını sağlayan enerji depolama ve akü grubu ürünlerimiz, akıllı bina altyapınızın her durumda görevini yapmasına yardımcı oluyor.

Na-De’nin akıllı bina teknolojilerine sunduğu katkıları yakından incelemek ve geniş ürün yalpazelesi ile “fuar içinde fuar” deneyimini bizimle yaşamak için bizi 23-26 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ATECH Fuarı’nda 10. salon, B3 standında bizi ziyaret edebilirsiniz. Görüşmek üzere.