Assan Elektronik, Tedarikçiler ile ilk networking toplantısını yaptı

Assan Elektronik, Tedarikçiler ile ilk networking toplantısını yaptı

Assan Elektronik, 14 Aralık Çarşamba günü LED aydınlatma alanındaki tedarikçileri ile bir araya gelerek bir networking toplantısı gerçekleştirdi.

Assan Showroom’da – 2017’de farklı iş ortaklarını kapsayarak düzenli hale getirilmesi planlanan networking toplantılarının ilki olarak organize edilen buluşmada – Assan Elektronik yeni Genel Müdürü Lütfi Pişiren yönetiminde, 2016 yılı değerlendirildi ve 2017 ‘ye dair görüşler paylaşıldı.

Üretici firmalar ile tedarikçi firmaların, ortaya çıkan “üretim katma değeri” anlamında birçok parametrede karşılıklı ilişkilerinin önemine vurgu yapılan buluşmada, bunun yanı sıra sürekli değişim ve dönüşüm içinde olan LED sektörü değerlendirilerek, üretici firmalar ile tedarikçileri arasında ortak dil, ortak düşünce ve vizyonu tutturmanın önemi konusunda fikirler paylaşıldı.

LED , Elektronik Kart (PCB) , Trafo , Entegre, Kablo , Lens gibi LED aydınlatma üretiminin ana bileşenlerinin tedariğini sağlayan firmalar ile, Uzakdoğu’dan ithal edilen ürünlerin sektör içindeki kalite / fiyat dengelerini oynattığı geçmiş yıllardan ders alınarak, bundan böyle tüketicinin belirlediği değil, firmaların “kalite”den ödün vermeden tüketiciye öğrettiği bir döneme geçildiği görüşleri paylaşıldı. LED aydınlatma ve teknolojileri dünyasında değişim ve dönüşümün nabzını kalite, maliyet anlamında iyi tutabilen ve görebilen üretici ve tedarikçilerin sektörün büyümesinde en önemli oyuncu olduğu görüşünde hem fikir kalındı.

Assan’ ın ise bu vizyon çerçevesinde , üzerinde vurgu yapılan “Kalite” ve “Verimlilik” konularını odağına alarak yeni bir yapılanma içinde olduğunun altı çizildi.